WhatsApp çöktü

1conn Mart 19 2021 Güncelleme 2120. Whatsapp resim gönderirken veya resim indirirken hata ile karşılaşıkıyor.


T7lx7if Dcxsjm

Kesintinin nedeni açıklanmasa da WhatsApp Twitter.

WhatsApp çöktü. Sections of this page. Whatsapp ve Instagram Çöktü mü. Kaç saattir devam eden bu sorun.

WhatsApp uygulması çöktü. Whatsapp çöktü mü sorusunun cevabı da araştırılırken sorunun kaynağı ise henüz belli olmadı. WhatsAppta Dünya Genelinde 1 Saatten Fazla Bağlantı Sorunu Yaşandı Mesajlaşma ve sohbet uygulaması WhatsApp yaşanan bir arıza nedeniyle 1 saatten fazla erişime kapandı.

See more of Kpss Rehber on Facebook. Uygulamaya şu an için Türkiyede ve dünyanın neredeyse geri kalan tüm kısmında ulaşılamıyor. Peki WhatsApp çöktü mü.

Facebook tarafından alınmasının üzerinden kısa bir süre ki bu süre yaklaşık bir hafta olmasına rağmen Whatsapp çöktü. Sections of this page. Resim indirmek yerine indirilme başarısız.

10 Haziran Whatsapp Instagram Çöktü. Whatsapp ve Whatsapp Web kullanıcılarının yaşadığı sorunlar üzerine Whatsapp çöktü mü sorusuyla Twitterda da konuşulmaya başlandı. Instagram ve WhatsApp Neden Çalışmıyor.

WhatsApp bugün ilginç bir. Sorunun kaynağı ise tüm kullanıcılar tarafından büyük merak konusu oldu. Tüm Türkiyede Whatsappa erişim sağlanamıyor.

Uygulamada global bir sıkıntı olduğu ve üzerinde çalışıldığı rapor edildiAnlık mesajlaşma uygulaması WhatsAppa tüm dünyada erişim problemi yaşanıyor. 900 milyondan fazla kullanıcısıyla dünyanın en aktif kullanılan çevrimiçi mesajla servisi WhatsApp dün akşam saatlerinde çöktü. Peki WhatsApp neden çöktü.

Instagram ve WhatsApp Çöktü mü. See more of Star Gazete on Facebook. Mesajlaşma uygulaması WhatsAppa birkaç saattir ulaşılamıyor.

WhatsApp Facebook ve Instagram çöktü mü. Whatsappa bu akşam itibariyle erişim sıkıntısı yaşanıyor. See more of Son Dakika Haber on Facebook.

Facebookun kurucusu Mark Zuckerbergin çatısı altında bulunan Facebook Instagram ve. WhatsApp sunucularına hala bağlanılamıyor. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp çöktü.

Şu sıralar Whatsapp üzerinden göndereceğinin bir mesaj sadece gönderiliyor olarak. Saat 1210 itibariyle WhatsAppa erişim sorunu çözüldü. Açıklamada yerli uygulamalarda sorun olmadığı ifade edildi.

Türkiye saatiyle yaklaşık 1830 ile 1915 arası Avrupa. Uygulamaya girmeye çalışanlar mesaj gönderilemiyor yada mesaj alamıyor uyarısı ile karşılaştı. İnstagram ve Whatsapp çöktü.

Yaşanan sorunun küresel olduğu açıklandı. WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ. Dünya genelinde yaşanan sorun ile ilgili Bakanlıktan açıklama geldi.

Create New Account. Whatsapp çöktüinstagram çöktüfacebook çöktüwhatsapp çöktü müinstagram çöktü müfacebook çöktü müinstagram açılmıyorwhatsapp açılmıyorwp açılmıyorwp nolduinsta. Dünya genelinde kullanıcısı bulunan cep telefonu uygulaması WhatsAppta yaklaşık 1 saat iletişim sağlanamadı.

WhatsApp ve Instagrama erişim tekrar sağlandı. See more of Yakup Sağlam on Facebook. Press alt to open this menu.

Whatsapp ile birlikte Facebook ve Instagramda da aynı sorun yaşanmaya başladı. Peki Whatsappa neden girilmiyor. Peki Whatsapp neden çöktü.

Whatsapp neden girilmiyor sorusu şuan sosyal medyada en çok dillendirilen soru oldu. Whatsapp ne zaman açılacak. Araştırması Whatsapp kullanıcıları tarafından arama motorlarında araştırılmaya başladı.

Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcısı bulunan Whatsappa. Teknik olarak veri alışverişinin sağlanamamasının sebebi bilinmiyor. Yaklaşık 1 saatlik erişim sorununun ardından WhatsApp normale döndü.

Soruları sosyal medyada yaşanan sorunlarla. Bugün öğlen saatlerinde dünya genelinde Whatsapp çöktü. Birçok kullanıcı WhatsApptan fotoğraf gönderme sorunu yaşıyor.

Lütfen size tekrar gönderilmesini isteyin Uyarısı ile karşılaşılıyor. Popüler mesajlaşma servisi WhatsApp çöktü. See more of Son Dakika Haber on Facebook.

Hatırlayacağınız üzere Whatsapp kısa bir süre önce Facebook tarafından satın alınmıştı. Press alt to open this menu. 1530 itibariyle popüler mesajlaşma uygulamasına erişim sağlanamıyor.

Whatsapp ve Instagram Çöktü mü.


Zqx0rn76mth8ym


Zrnc Rnavh21m


Zrnc Rnavh21m


Whatsapp Coktu Mu Whatsapp Haberlesmesi Tamamen Durdu


Uwdlfledharcfm


Vmraeelijm1ttm


U3835gadsh8 Mm


Anhic2ffhwrfxm


Oajxhd0rcjjbbm


Cglqhe8uz C7em


Son Dakika Aciklama Geldi Whatsapp Coktu Mu Whatsapp Cekmiyor Sorunu 4 Ekim 2021 Whatsapp Neden Coktu Whatsapp Ne Zaman Duzelecek Bilim Teknoloji Haberleri


Rw7rh4nqz0 Rlm


Hhsp1rrhrpksmm


Moilkggyra0dfm


Juemfekmqocl0m


Ego91kewnev1im


Apf8ftqgxvxvum


Cglqhe8uz C7em


N35 Jtm H Csgm

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here